Ilustration: White Arkitekter AB, Södra Sandby

 
Förnamn
Efternamn
E-post
Meddelande & önskemål

Genom att klicka på 'Skicka' godkänner jag att Skånemark Exploatering AB hanterar mina personuppgifter enligt deras Intregritetspolicy (öppna).

Illustration: FOJAB Arkitekter

Illustration: FOJAB Arkitekter

Bara Backar

Förutsättningar

Bara är beläget på bekvämt avstånd från Malmö och centrum i Öresundsregionen. På cykelavstånd ligger några av landets bästa golfbanor och en av Skånes största och finaste bokskogar.

Bara Backar ligger i ett kuperat landskap som erbjuder härliga utsikter och boendekvalitéer.

Inom Skånemarks del ryms ca 70 byggrätter av varierande sort, men merparten kommer att vara fribyggartomter där kunden har möjlighet att bygga sitt eget drömhus. Illustrationen ovan illustrerar hela utbyggnadsområdet med fribyggartomter, grupphus och radhus. Fördelningen och dispositionen kan under planprocessen komma att förändras.

Målsättningen är att skapa en boendemiljö med kvaliteter utöver det vanliga. En del av bostäderna organiseras kring gemensamma yttre rum för gemenskap och barnens lek. Grupphusen placeras på en slänt med fin utsikt mot söder och det gemensamma grönområdet med vatten.

Illustrationer

Under fliken "Dokument" i högerspalten finns en markfördelningskarta där Skånemarks och de andra byggherrarnas tomter är illustrerade.

Tidplan

Utsedd entreprenör är nu i full gång med markarbetena i Bara Backar. Försäljningen av tomterna kommer att starta i början av 2018. Första tillträdena till tomterna kommer preliminärt ske i oktober 2018.
Detaljplanen finner du i pdf-format under fliken dokument.

Försäljning

Försäljningen av Skånemarks fribyggartomter sker via Svensk Fastighetsförmedling i Lund.

BaraVaster_markfordelning.pdf

BaraVaster_markfordelning.pdf

Läs dokumentet...

plankartaantagande.pdf

plankartaantagande.pdf replicas relojes replicas de relojes

Läs dokumentet...

Hitta till området

Här är det...