Ilustration: White Arkitekter AB, Södra Sandby

 
Förnamn
Efternamn
E-post
Meddelande & önskemål

Jag vill ha nyhetsbrev om projektet

Genom att klicka på 'Skicka' godkänner jag att Skånemark Exploatering AB hanterar mina personuppgifter enligt deras Intregritetspolicy (öppna).

Illustration: Jais Arkitekter AB

Illustration: Jais Arkitekter AB

Månsgård, Rydebäck

Förutsättningar

Med avfart från Landskronavägen och precis norr om Rydebäck station så kommer detta bostadsområde att få ett perfekt strategiskt läge. Centrum och skola bara ett stenkast bort och närhet till bad är andra stora kvalitéer detta boende kommer att erbjuda.

Området kommer att innehålla fribyggartomter där kunden själva får bygga sitt eget drömhus. Såklart med vissa begränsningar som Detaljplanen kommer att reglera. Området kommer även innehålla en del radhus och/eller kedjehus samt flerbostadshus. En bit av fastigheten är dessutom avsedd för en förskola.

Projektstatus

Detaljplanen är nu antagen i kommunfullmäktige men beslutet har blivit överklagat. Den antagna Detaljplanen och Illustrationen över området finns i pdf under fliken "Dokument".

Tidplan

Det tidiga skedet i projektet gör det svårt att ge en exakt tidplan. Men vi hoppas försäljningen av fribyggartomter kan starta i mitten av 2020.

Detaljplan_Antagandehandling_Katlösa_18_1

Läs dokumentet...

Illustration_Antagandehandling_Katslösa_18_1

Läs dokumentet...

Hitta till området